5. mars 2014

Wow så fine tulipaner!


Hei og god onsdag!

Jeg synes noen tulipaner man kjøper har meget kort levetid. Jeg gjør det man skal men likevel usikker på om jeg gjør riktig noen ganger da tulipsene liksom aldri blir fine og slår ut. Noen tørker liksom før det.

Og så nå sist da jeg kjøpte blomster så ble de bare finere og finere jo lengre tiden gikk. De har stått lenge og nå som de har slått ut riktig så er de liksom doble på en måte. Det sto ingenting om at de var en annen sorts tulipaner men de er jo virkelig noe ekstra!

Synes ikke det har semmenheng med pris heller. Er det bare et sjangsespill hva slags bukett man får med seg hjem eller er blomster så utrolig følsomme for små forskjeller i stell? Det kan man jo lure på.

Jeg er skikkelig støl i dag. Det ble en løpetur i går kveld og dagen før det trente jeg en time med kondisjon og styrke på senteret. Det blir litt merkelig fordeling på treningen over uka noen ganger. Jeg må komme meg på trening de dagene Trygve ikke jobber.

Nå ønsker jeg deg en nydelig dag i det går og triste været. 
Snart, snart er det sol, vårløker, saueskinn på hagebenken og kaffe ute! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar