4. april 2014

De små, store gledene


God fredag!

Visst er det vel de små gledene som gjør livet herlig å leve?
Etter at vi har blitt (nesten) ferdige med soverommet så storkoser jeg meg med å legge på nytt sengetøy og pynte med ekstra puter. Til og med om det bare er jeg som er hjemme. Så hver gang jeg går inn i rommet så ser jeg på sengen og bare nyter. Masse puter i deilige farger. 
En bitteliten ting i det store og hele men som gir meg MASSE glede.
Og når jeg har redd opp skikkelig fluffy og deilig så gleder jeg meg til jeg kan legge meg å lese før jeg skal sove. Mitt oppi alle putene. Hverdagsluksus altså!
De store hotellputene er noe av det beste jeg har kjøpt. Jeg kjøpte mine på Kid interiør men nå har de slike puter på mange steder har jeg sett.
Fredag, sol, nyvasket sengetøy. Livet er herlig!
Nyt helgen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar