28. april 2014

Hem ljuva hem!


Hjemme igjen etter Krakowtur! FOR et vær! Sommer i april.
Trygve hadde standby i dag men ble ikke ringt ut før tidlig kveld og vi fikk en nydelig dag ute. Er det mulig? I april?! Jeg er litt sjokkert kjenner jeg, men det gjelder å nyte. :)

Bertil hengte opp hengekøya, jeg klippet gresset, Lisa drakk festis og Trygve laget kyllingspyd. For en idyll, denne dagen kommer jeg til å leve lenge på. Jeg og B satt ute å leste i kveld også for det var så nydelig og vindstille. 
Nå begynner det å bli tid for å plante litt flere ting i hagen også. Moro. Mine laurbærtrær døde vinterdøden så jeg vil ha noe fint i krukkene på fremsiden igjen. Men hva klarer ALT av vær? Ikke mye. Må tenke litt på den.

Ønsker deg en herlig mandagskveld så blogges vi igjen i morgen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar