20. april 2014

It's alive!

Hortensia blomst krukke

Hei!

Nå spiser jeg nystekte rundstykker av pizzadeig som ble over fra i går. Det er godt det. Og i dag ser ut til å bli en like fin dag som i går. Helt fantastisk. Jeg skal ut å sette meg i solveggen ved første mulighet. Hva er bedre enn det? Ikke mye.

Jeg har klart å holde denne hortensian i livet i flere uker. Etter å ha tatt livet av mange tror jeg endelig at jeg har knekt koden. Ikke mye vann, men MASSE. Har en i stua også som har levd lenge for å være her. Jeg har oasis i bunn og alltid litt vann stående pluss at jeg vanner ofte i innerpotta og for å fylle på lagrene. Det funker! Det er visst sånn de blomstene vil ha det. Som å vokse i en swamp…

Ha en nydelig dag så blogges vi snart igjen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar