24. april 2014

Jeg fant lysestaker


Hei hei!

Håper du har hatt en fin start på torsdagen. I dag må jeg gjøre de siste forberedelsene, for i morgen er det avgårde på JENTETUR! Oh my så fantastisk deilig. Vi skal til Krakow og jeg skal nyte så mye jeg bare kan. To døgn hvor jeg skal bry meg mest om meg selv og det er ikke ofte! :)

Jeg skal prøve å rekke å blogge litt, jeg har lastet ned Blogger-appen til mobilen. ;) 
Jeg tror vi skal bo i en ganske lekker mursteinsleilighet og gleder meg til å knipse litt bilder.
Mer om turen litt etter hvert altså.

Husker du jeg sa jeg skulle rote frem noen lysestaker til å ha på "nye" stuebordet? Jeg fant jammen noen i skapet som passet. Jeg pleier å flytte rundt på ting og kjøper egentlig sjelden nytt. Det er en god følelse å virkelig bruke det man har, jeg liker det. Om man flytter litt rundt på tingene eller setter sammen gjenstander man ikke pleier så kan man plutselig få et nytt interiør. Det er moro om man er geek. :)

Nei nå får vi blogges litt senere! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar