10. april 2014

På kjøkkenhyllen


God morgen!

Her kommer et bilde fra kjøkkenet. Jeg har rotet litt i kjelleren og byttet litt på ting. Hentet opp svigermors gamle kaffekvern igjen blant annet. Vimplene vi laget til kaker får stå fremme. De er jo litt koselige. 

I dag ser det endelig ut til at det blir pent vær igjen etter dager med regn. Som det har regnet! Lurer på om jeg skal ta meg en løpetur etterpå. På tide igjen nå, sist jeg løp var på søndag. Jeg har endelig lastet ned Endomondo så nå kan jeg ta tid og avstand mm på turene mine. Nå vet jeg at turen jeg løper er 6 km og det synes jeg går veldig fint egentlig. Kanskje på tide å legge på litt til? Jeg har egentlig litt lyst å melde meg på et løp som går her til byen i sommer men jeg vet ikke om jeg tør. Det er 10 km. Da får jeg så prestasjonsangst og det synes jeg er sykt sliktsomt. 

Vi blogges snart igjen, nå skal jeg spise ferdig frokosten slik at dagen kan begynne! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar