11. april 2014

Snyggt med vit soffa!


Hei!

Akkurat nå sitter jeg i denne hvite sofaen og drikker et glass hvitt vin. Jeg har aldri hatt en kritthvit sofa men det gir virkelig luksusfølelse det må jeg si. (Men det kan jeg bare drømme om akkurat nå. Vi har en muldvarpfarget sofa hjemme jo og til og med den er full av flekker!)

Denne sofaen står i ene enden av mammas og pappas stue. Det er jo virkelig lekkert mot den litt mørkere fondveggen her. Stilig! 

Ville bare vise dere dette, jeg ble inspirert i hvert fall. Bilen holdt hele veien forresten. ;)
Blogges i morgen!

2 kommentarer:

 1. Jeg har hvid sofa
  og det er ikke særlig praktisk
  selvom flot er det
  God lørdag til dig.

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei det er det som er så dumt, at det er upraktisk. Ellers skulle jeg gjerne hatt det selv, veldig stilig! :)

   Slett