17. april 2014

The gang


Hei!

I går kjørte jeg og barna tilbake hjem igjen. Kon(g)ebilen holdt hele veien og gikk riktig bra. Moro. :) Når vi kom hjem hadde Trygve vasket hus, laget middag og til og med satt nye gule tulipaner på bordet! :))

På vei hjem så måtte jeg ringe T og be han om å kjøpe maling. Det klør i fingrene etter å gjøre noe og jeg har lyst til å komme i gang med mitt neste prosjekt som er å male de siste stolene på kjøkkenet. Jeg kom på at det er helt stengt i to dager men nå har jeg et spann så jeg håper jeg kan begynne i dag. Mer om dette senere. Moro, moro.

Den gjengen her, den pyntet B med før vi dro. En koselig gjeng. :)
Blogges!

4 kommentarer:

 1. For en herlig gjeng :) Deilig å komme hjem til rent hus og middag! Kos deg med maling, det skal jeg og ;) Ha en fin påske! Klem klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja fantastisk deilig. Det er jo nok å pakke opp tre bager og stæsj man har med seg. Noe så kjedelig! Jaaa! Så deilig å bli ferdig med maleprosjekter, lykke til! ;)

   Slett
 2. Det var en fin gjeng ja:)
  KOS deg med maling ♥

  SvarSlett
 3. For en fin gjeng! Spennende med litt oppussings prosjekt.
  Håper kvelden er fin for deg.
  Christinaklem

  SvarSlett