2. april 2014

To bord i stua!


Hei!

Håper dere har en fin onsdagskveld. Siste dagen i uka før det liksom snur og går mot helg. ;)
Her har vi spist pannekaker så jeg faktisk er litt småkvalm. Lisa spiste sykt mye for å ikke være et år en gang! For ikke å snakke om storebror. Pannekaker er tingen i denne familien!

Nok om det, to bord i vår lille stue er et for mye. :) 
Det begynte for noen uker siden da jeg plutselig kom å tenke på at vårt gamle arbeidsbord i kjelleren kan bli et fint stuebord. Etter at vi kjøpte større sofa enn vi hadde tidligere så har jo bordet vårt vært litt for lite men vi har egentlig ikke brydd oss om det.
Men så plutselig fikk jeg ideen om dette litt større arbeidsbordet da. Patinaen på bordet er nydelig og beina kan kappes. Litt synd men jeg tror ikke vi vil få bruk for bordet ellers.

Bortsett fra høyden så skal bordsbeina få være akkurat slik de er, plata derimot har fått gjennomgå. For å si det slik så er det ikke lenger denne bordplata som ligger på toppen…
Jeg skal fortelle dere alt om den mislykkede oppussingen i et innlegg litt senere men nå skal jeg ta siste strøk på bordet. :)

Håper håper håper at det blir bra til slutt og at vi blir fornøyde!

(Legg merke til at det både er gammelt skrot i stua og på tv. Jeg og Trygve skulle gjerne ha byttet med Mike og Frank i American Pickers. ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar