7. april 2014

Vass på badet


God morgen!

Jeg pleier å ha en bukett med blomster inne på badet, mellom vaskene. Men for noen uker tilbake så var jeg og Bertil på stranda og da plukket jeg med meg vass. Eller hva slags pinner er det egentlig som pleier å ligge i strandkanten? Det er vel en slags vass. De som har sånn rar, gummiaktig innhold…

Uansett, veldig pent på badet. Jeg har litt i vinduet også. Veldig kjekt for denne "buketten" holder seg og trengs ikke og byttes ut i det hele tatt. Et lite tips. :)

Vi blogges snart igjen!
God ny uke!


2 kommentarer:

  1. Så fint bad dere har! :D ELSKER skapet ♥

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen hjertelig takk! Det er et drømmeskap for meg. :) Det er så lite kommentarer om dagen, tusen takk for at du gidder Vibeke, så hyggelig! :))

      Slett