29. juni 2014

Bildevegg


Hei og og god søndag! 

Nå har vi booket utenlandstur og det er så fantastisk deilig å ha noe å glede seg til. Spesielt som været er som det er akkurat nå… Tenk så heldige vi er som bor så bra at vi kan ha interiør som hobby, og vi kan til og med dra på ferie en uke laaangt hjemmefra. Noen ganger når jeg tenker på det så er det uvirkelig hvor bra vi har det her i Norge. Man kunne like gjerne ha blitt født et helt annet sted i verden under helt andre forhold. Er så evig takknemmelig for at jeg er meg her og nå! Dette skal jeg jammen meg huske på når jeg føler jeg har "problemer" i hverdagen…

Sporet litt av her. Jeg har knipset et bilde av bildeveggen… Har så lyst til å lage noe lignende i stua etter hvert men med de store bildene vi har der. Men det tar jeg etter at vi har malt en gang i fremtiden. :)

Jeg må begynne å se en nye deilig serie på Netflix nå. Tenkte prøve Orange is the new black og tar gjerne imot andre tips om du har! Er så kongebra å ha en bra serie på lur når man trenger å slappe av.
Kos deg og nyt søndagen! :)

4 kommentarer:

 1. Så stilig bildevegg! Tøff kombinasjon av ulike rammer ;) Jeg ønsker meg bildevegg i trappa i nyehuset :) Ja vi er utrolig heldige, det er fort å glemme men veldig viktig å huske på! Ønsker deg en flott ny uke! Klem fra meg :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Kjempefint med bilder i trapp! Fin ny uke til dere. :))

   Slett
 2. Veldig fin bildevegg, og for en herlig skjenk! Må bare anbefale "modern family" på nettflix om du ikke har sett den :)
  - synnøve

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei jeg har ikke sett den, er den bra? Jeg har sett at den ligger der på Netflix. Takk for tipset, nå skal jeg begynne å se den! :)

   Slett