30. juni 2014

Cookie jar!


Hei hei mandag!

Endelig kikker solen frem litt igjen, mye kjedelig vær ellers nå må jeg si. Man blir fort vant til go'vær! Nå er jeg veldig glad at vi har en tur å se frem til. Det er jo det som er så deilig med turer sørover; at man vet det blir sol og man vet det blir varmt. Faktisk sånn cirka hver dag. ;)

Var ikke denne kakeboksen kjempefin? Jeg fikk den i gave fra svigermor. Helt super til små kjeks til barna! Og det er en gummikant på selve boksen som gjør at lokket sitter skikkelig godt på. (Et hett tips; hun hadde visst kjøpt den på Kremmerhuset for nesten ingenting på salget nå! :)))

Jeg fant også litt flere fine ting sist jeg var hos svigermor, i kjelleren som vanlig. Ting hun skulle kaste eller gi til Fretex som nå har havnet hos meg. ;) Kommer sikkert på bloggen en gang… :)

Ha en fin mandag, vi blogges i morgen!

1 kommentar:

  1. Ah, fikk med meg litt av hvert på Kremmerhuset sitt salg jeg også!! God sommer og fin kakeboks!

    SvarSlett