19. juni 2014

Gamle flasker fra skogen


Hei hei!

Nå er jeg her igjen, i går var jeg så trøtt og virkelig på filmhumør. Du vet de gangene hvor man er trøtt men ikke sovetrøtt og det eneste man vil er å få skikkelig lett underholdning på tvn. Det e så digg å bare  flate ut blant putene og glo. Jeg gikk for en Ben Stiller komedi i går, the Heartbreak kid. Artig artig. ;)

 Sist vi var på hytta så gikk jeg og B på oppdagelsesferd i skogen rundt omkring. Der har det vært gamle torp tidligere så man finner en del rart innimellom. Veldig koselig å gå en tur å kikke litt men Bertil syntes det var så gøy så han ville gå en tur i skogen sånn cirka hver halvtime og det ble litt mye i min smak. ;) Det var noen gigantiske maurtuer som vi måtte se på flere ganger og hver gang fikk vi fulle støvlene i maur så vi måtte løpe og stampe. 

Vi fant i hvert fall noen fine gamle spritflasker. :) Mamma syntes de var ekle og ville ikke ha de på hytta men jeg og B tok med søpla hjem. Alltid. ;)

Det finnes jo oppvaskbørster og oppvaskmiddel!
(Jeg har da vasket værre saker og dratt inn i huset.)


Den største flasken er ikke kjempegammel men litt artig form, har nok vært en brusflaske. Med returpant. :)

I dag blir det jentekveld hos svigermor med vin og hekling! Jeg skal lære meg å hekle med filler slik at jeg kan lage ryer eller en puff. Skikkelig moro, gleder meg!

Ha en fin torsdag så blogges vi i morgen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar