2. juni 2014

Gamle messinglysestaker


Hei hei!

Mandag og nye uke. I slutten av forrige uke var vi jo i Sverige og jeg hadde gledet meg utrolig mye til å besøke min favorittloppis igjen. Men, den var stengt fikk jeg vite. Jeg til og med ringte og sjekket med skruen som har loppisen og han fortalte at han skulle holde åpent fra og med neste helg. Han fortalte også at han hadde så mye greier i lokalet nå at han ikke kunde ta imot kunder. Det hadde han gjort forrige helg og da hadde fem esker med glass rast ned. ;) 

Han var meget pratglad og tenk hvilken drøm det hadde vært å surre rundt der inne nå med så mange ting. Men antagelig så går det vel ikke an å komme inn dørene en gang. Han pleier å kjøpe dødsbo og plukke med seg alle tingene som ingen vil arve. Han mente at han kunne ha hentet tre dødsbo i uka om han hadde hatt plass. Det var da voldsomt til dødsfall der...

Jeg hadde så lyst til å loppeshoppe at når jeg kom tilbake hjem og så at det var loppis så tok jeg en tur i går og fant disse lysestakene. Ikke dumme, veldig koselige. Så nå står de på bordet og pynter opp.
Tenkte bare vise de og ønske en god mandagskveld videre i solen! :)

7 kommentarer:

 1. Kjære Jessica, Hvor finner vi andre favorit-loppisen din? Den ligger vel ikke tilfeldigvis i Värmland? ;)
  Märtha

  SvarSlett
  Svar
  1. Jo det gjør den! :) Hele Sverige er jo for øvrig fylt av gulloppiser! :))

   Slett
 2. :) Tenkte jeg det ikke :) Jeg har drømmestedet mitt der - Torpet i skogen <3 Har du lyst til å dele med meg/oss hvor favoritt loppisen ligger så kan man kanskje kose seg med en tur ila sommeren?

  Märtha

  SvarSlett
  Svar
  1. Den ligger ved siden av brannstasjonen i Värmskog, Arvika. Kos deg om du tar deg en tur!! Og kos deg på torpet i skogen, fantastisk! :)

   Slett
 3. Hei. Eg har ofte gått forbi gamle messinglysestaker og tenkt at dei er interessante, men ikkje SÅ interessante. Sammen med den petrol/turkis-farga glasvasen vart dei derimot veldig fine. Også uvant og spennande at dei ikkje er blankpussa, ga meg ein ide om å blande pussa og upussa metaller: messing, kobber etc. Dette var delikat.

  SvarSlett
  Svar
  1. Åh tusen takk! :))) Jeg likte også veldig godt at disse var skikkelig irret så jeg vasket bare vekk møkket på dem etter at jeg kom hjem.

   Slett
 4. Tusen takk! Da blir det tur til Arvika ila sommeren :) Og når det gjelder messinglysestaker - jeg har karmene fulle i alle stue og kjøkkenvinduer på Torpet i skogen. Foreløpig har jeg dem i opprinnelig messing, men tanken er å evt. lakke dem med tiden. :)
  Märtha

  SvarSlett