8. juni 2014

God morgen fra hytta!


Ja, god morgen herfra igjen! :)

Denne gangen har jeg kjørt alene hit for å hente hjem B som har vært hos mormor og morfar i en uke. Det var helt uvirkelig å ta en roadtrip helt selv. Uten noen som skulle sove/ikke ville sove. Ingen som var sulten, måtte på do eller syntes det var kjedelig og lurte på når vi skulle komme frem. Jeg hadde på min musikk og det var stille og rolig hele veien. Helt fantastisk! 

Så stoppet jeg innom et kjøpesenter på veien. Og kunne gå i hvilke butikker jeg ville, så lenge jeg ville. For en dag! Jeg kan ikke huske sist det skjedde. Jeg fant et par fine jeans og en tunika og så avsluttet jeg med en cappuccino i lugn och ro. :)))

Nå blir det frokost her så jeg ønsker deg en finfin søndag! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar