26. juni 2014

Lykter på terrassen


Hei!

For noen dager! Lisa holder liv om dagen altså. Litt forkjølet, litt tenner på gang og litt sånn allmindelig frustrert = mye klaging! Jeg og Trygve skal prøve å bli enige om og booke ferie i sommer og i dag klarte vi ikke engang å snakke med hverandre på grunn av all lyd. Vi måtte få hjelp av farmor til barnepass for å i det hele tatt klare å tenke ferdig en tanke og snakke med hverandre. Og det er ett barn! Innimellom tror jeg vi har sånn cirka fem… ;)

Vi jobber for øvrig videre med ferie, hjelpe meg det er mye jobb å tråle igjennom diverse reiseleverandørsider!! Timene flyr! Men nå må vi bare få bestemt oss for noe. Så vi kan glede oss og så etter hvert dra. :)

Her kommer noen bilder av lykter på terrassen i dag. Til tross for kjempefint vær i en periode så har jeg ikke tent så mange lykter og grunnen er jo rett og slett at det er så lyst! Vi har sol til 23 på fine dager og ikke før nå har det jo snudd. August er jo litt mer lykttid egentlig.
August er også begynne å jobbe tid for meg og barnehagetid for Lisa. Det tror jeg kommer til å bli kjempebra. Det trenger vi begge to! Tror vi er klare for en ny periode i livet.
Vi blogges snart igjen! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar