13. juni 2014

Rotete, uten symmetri


Hei!

I dag ble jeg vekket alt for tidlig etter en surrete natt så nå er jeg trøtt! Det er grått ute også, lurer på om det er håp om sol i dag. Det blir man jo alltid piggere av. Og så er det jo freeedag! En god grunn til å riste av seg trøttheten. ;)

Jeg synes det er så fint med et litt "rotete" interiør, eller at tingene er plassert litt tilfeldig eller uventet. Spesielt om sommeren synes jeg dette gjør seg ekstra godt. Da blir hjemmet levende og just sommerlig. Noen ting vil man jo ha symmetri på selvfølgelig men alt trenger ikke å stå oppstilt symmetrisk synes jeg. Hva synes du? 

Selv har jeg noen ting som jeg må ha symmetri på, f. eks. spisebordet. Det må stå akkurat på sin plass mellom vinduene. Derimot vil jeg ikke ha symmetri på pynten oppe på bordet. Der kan ting gjerne få stå litt mer tilfeldig. 

Hvordan er det med deg og symmetri i ditt interiør?
Vil gjerne høre! 
Blogges!

1 kommentar:

 1. Hei Jessica :)
  Alltid koselig å titte inn her til deg,
  vakre bilder ღ Symmetri har jeg
  også så langt det går og lar seg
  gjøre - må ha det lissom :D
  Ønsker deg en fortsatt fin dag og
  uke - klem fra Mette :)

  SvarSlett