11. juni 2014

Tilbehør til grillpølse!


God morgen!

I disse herlige sommertider så slenger jeg ut en oppskrift på tilbehør til grillpølse. Det blir jo litt pølser på grillen og jeg synes brød til blir så kjedelig i lengden. I går bladde jeg i denne nydelige boken for inspirasjon og laget focaccia og maispletter.

Focaccia kjenner du garantert til men kanskje ikke maispletter?
Veldig fiffig til barna!
Og suuuuuuperenkelt!
Du trenger: (4 personer)

300 gram maiskorn 
2 ss hvetemel
2 egg
2 salatløk
salt og pepper
olivenolje

Bland sammen mais, mel, egg, salatløk, salt og pepper.
Hell olivenolje i en varm stekepanne.
Hell 2 ss av blandningen i pannen og stek plettene 1 minutt på hver side.

Klappet og klart! :)
I boken ble disse plettene servert til frokost sammen med bacon.
Jeg laget focaccia i går også. Det er jo superenkelt det med, det hadde jeg glemt. For meg er det alltid et litt for stort prosjekt å sette i gang å bake brød. Nå må jeg huske på denne oppskriften når vi har lyst på ferskt brød i sommer! 

Ha en strålende fin onsdag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar