17. juni 2014

Vi gjør om på kjøkkenøyen!


Hei hei!

Beklager litt rar kvalitet på bildet i dag men det er tatt med mobilen. Hmmm. Uansett, håper dere har hatt en fin start på uka! Her har Trygve kommet hjem etter noen dager borte og det er alltid veldig hyggelig. (Veldig deilig å være to foreldre igjen også. ;) 

I går snakket vi litt om kjøkkenet vårt og kom frem til at vi skal gjøre om litt på øyen. Så moro!!! Trygve er jo egentlig ikke fornøyd med kjøkkendørene i det hele tatt og jeg har hatt sånn lyst til å gjøre noe mer spennende ut av øya så da møttes vi på halve veien på en måte. Vi skal gjøre noe med toppen, benkeplata og med dørene, frontene og sidene. Jeg synes det er så kult når kjøkkenøya ser ut som et eget møbel og ikke "hører" til kjøkkenskapene, så det er målet. Det er sjarmerende, ikke sant?! 

Litt usikker på akkurat hva vi skal gjøre så nå skal jeg kose meg med inspirasjon av forskjellige løsninger. Tar gjerne imot tips! 
Vi liker begge veldig godt storkjøkkenlooken med mye stål men vi sitter jo og spiser rett ved siden av så det må jo være litt hyggelig å se på også. Ikke bare praktisk.
Tenk så kjekt det hadde vært å bare kunne skjære grønnsakene rett på øya, hva slags materiale skulle man hatt da tro?..

Dette blir moro, alltid gøy å være i gang med et prosjekt!
Blogges! :)

2 kommentarer:

 1. Spennede!!
  Tror det kunne blitt kult med en mørk øy, mørk grå eller sort, og med marmor på toppen ツ
  Digger sort og marmor! Hadde kjøkkenet vårt vært større, ville nok det blitt fargene her, sammen med hvitt!

  Blir spennende og se hva dere ender på ツ

  SvarSlett
  Svar
  1. Helt ENIG! Det er så lekkert!!! Kunne absolutt tenkt meg det ja! :))) Kjøkkenet deres har blitt kjempefint!

   Slett