6. juli 2014

Gammelt nytt på uteplassen!


Hei!

Jeg ordnet litt nytt ute i går men bare med ting jeg hadde rundt om i huset. Det er jo virkelig noe man lett glemmer; at alt føles helt nytt om man bare gir det en ny plass. Man må ikke kjøpe nytt.  Jeg tok noen puter fra sofaen inne og tok ut noen pynteting som jeg aldri har hatt ute og vips! Jeg føler det litt som en ny uteplass og jeg slipper å se på de samme tingene som alltid pleier å være der. :)

Det kuleste med dette bildet synes jeg er måken som ble med i hjørnet. Moro med foto!

Nå har jeg akkurat kommet inn fra en løpetur og endelig fikk jeg oppleve runner's high igjen. Det er lenge siden! Jeg fikk lykkerus. Men det var sykt varmt idag, nesten for varmt for løpetur. Vi blogges.

Ha en nydelig søndag!

2 kommentarer:

  1. Kjempekoselig.
    Og enig med deg - trenger ikke løpe i butikker, men like godt titte inn i skuffer og skap og hente av det en har rundt omkring :)

    SvarSlett
  2. Så kjempefint! :D Koselig uteplass :)

    SvarSlett