27. september 2014

Blåser kanskje bort


Hei!

Om jeg ikke blåser bort i dag heller så ser dette ut til å bli en helt nydelig dag! ;) 
Jeg hadde kjøpt litt ting og tenkte pynte opp ute i går men jeg ble helt nervøs når jeg var ute. Jeg merket ikke så mye i byen men når jeg kom opp til oss etter jobb så sto bjørken nesten i 90 graders vinkel. Nå tok jeg i kraftig men det blåste bra! ;) Jeg er ikke glad i vind og her oppe blåser det jo nesten alltid litt uansett. 

Jeg har kjøpt meg et par hebe som jeg har tenkt til å ha ute. De er så fine. Og lyng. Tenkte jeg skulle ordne litt ute i kveld etter at barna har lagt seg. Gleder meg.
Ønsker deg en fin lørdag!

4 kommentarer:

 1. soooo ein schönes bild!!! wenn man das bild anschaut, kann man entspannen, die ruhe genießen!!! liebe grüße von angie

  SvarSlett
  Svar
  1. Thank you so much Angie! It was a beautiful, quiet light this morning. So glad you could see it in the picture! :) Have a nice weekend! / Jessica

   Slett
 2. For en flott utsikt. Selv bor jeg på Jæren- et sted uten fjell. Noe som betyr null utsikt. Det betyr også da veldig mye vind. Men alt har sin sjarm. Følger ivrig med på den flotte bloggen din - dog jeg ikke er så flink til å kommentere alle de koselige innleggene dine.
  Mvh Renate

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Renate! Jæren blir som i Skåne i Sverige da? Stort og flatt på en måte? :) I skåne er det jo kjempevanlig å bygge mur rundt gården for å skjerme for vind. Skjønner godt at du ikke kommenterer ofte, det gjør ikke jeg heller når jeg er rundt omkring. Hyggelig å vite at du er innom og leser, lurer veldig på hvem alle er som er innom. ;) GOD HELG! / Jessica

   Slett