4. september 2014

God morgen!


Det blir mye hagebilder på bloggen nå om dagen men det er jo virkelig siste rest av sommer som må nytes nå. Sen går det jo fort et halvår før det blir hagebilder igjen. Ikke grønne bilder i hvert fall. :)

For et nydelig vær det er om dagen! Det er så mye lettere å komme seg opp og på jobb når været er slik. Samtidig er det jo litt synd at jeg ikke lenger kan være hjemme å nyte det. Men that's life. Jeg synes det er helt fantastisk med hverdag igjen. 

Som jeg nevnte her om dagen så er jeg så klar for litt forandringer hjemme. Det er jo så lite som skal til for at man skal føle at man har noe nytt til høsten. Har lyst til å vaske hele huset, flytte litt på ting og ordne. Ja du vet hva jeg mener. :) Kjøpe noe nytt og freshe blomster… 
Må bare få tid til det så skal jeg sette igang.

Håper jeg kommer innom en loppis til helgen, vi får se om det kanskje blir hyttetur på oss.
Ha en fin dag, vi blogges snart igjen! 

2 kommentarer:

 1. Hei på deg ;)
  Ikke farlig med mange hagebilder, så koselig som det er i hagen din!!
  Skjønner hva du mener med at man har lyst til å gjøre noe :) Heldigvis, og til tider uheldigvis kan det føles som....har jeg et
  tomt lerret på 300kvm som skal fylles med det jeg vil gjøre. Så ingen problem å få utløp for ideer her ;)
  Gleder meg til å se hva du finner på!
  Nyt helgen!
  Klem Mirjam

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, det var hyggelig å høre Mirjam! :) For en drøm det er for dere nå med snart ferdig nytt hus. Herlighet så mange muligheter og plass!!! Nyt helgen! :))

   Slett