23. september 2014

Høstrydding i hagen


Hei!

I dag tok jeg en kaffe i hagen etter jobb. Etter middag mens de andre tre var inne, hverdagsluksus! ;) Jeg har begynt å smårydde litt innfor høsten. Det er så koselig å gjøre det før man må grave frem ting og tang fra snøen. Det har jeg og T gjort alt for mange ganger… 
Det er fantastisk med sommer men det er jammen koselig å høst- og vinterpynte ute også. Spesielt når høsten er så nydelig som nå. 

Jeg fant en fin fakkellysestake (eller hva jeg skal kalle den) i boden som jeg hadde glemt bort at jeg kjøpte på loppis i påsken. Den har jeg lyst til å få orden på til vinteren. Tror den kan bli fin ute i hagen. 
Ha det bra vi blogges i morgen!

2 kommentarer:

  1. es sieht sehr herbstlich aus, ein schönes, ruhiges bild!!! liebe grüße von angie

    SvarSlett
    Svar
    1. Danke Angie! :) And thanks for all your kind comments! Have a nice day! :)

      Slett