11. september 2014

Kaffe på trappen


Hei!

For noen fine høstdager det er nå, helt utrolig! Jeg har plukket frem litt høstklær, det lille jeg har. Har virkelig ikke mye klær. Og så har jeg fått arvet masse klær fra søster. Men nå gleder jeg meg stort til shopping av klær til helgen. Håper jeg finner noe. Jeg har ikke mye klær og av det jeg har er det mye rart som ikke passer sammen. Hadde trengt en personal shopper helt klart.

I går fikk jeg en kjempemorsom overraskelse; fotografen som tok bilder til reportasjen om vårt hjem i Maison Interiør sendte meg alle bildene. Masse fint som var så morsomt å se! Utrolig hva interiøret forandrer seg når man se på bilder en tid tilbake. Det er jo bare litt over et år siden men likevel er det masse som er forandret. Og vi følger jo ikke trender noe særlig heller så det var overraskende å se. Små forandringer hele veien som gjør en ganske stor forskjell over tid. Gleder meg til å vise dere bildene! :)

Vi har for tiden ingen gressklipper og det kanskje du ser. Vi trenger vel strengt tatt etter hvert en ljå…
Ha en fin torsdagskveld, vi blogges! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar