29. oktober 2014

Litt halloweenstemning på kjøkkenet


Hei!

Endelig begynner ting hjemme bli som normalt igjen etter et par uker med massiv sykdom. Lisa har vært skikkelig syk og er fortsatt ikke helt frisk. Vi andre henger med men jeg kjenner at jeg er redusert. Sånn sett er høsten skikkelig kjip! Man glemmer hvor godt det er å være frisk, frem til man blir syk…

Lurer på om jeg skal pynte litt til halloween i kveld, jeg liker litt halloweenpynt og det er jo litt spennende for barna. Man må jo nesten pynte litt før selve dagen slik at det ikke bare henger fremme en dag. Litt forventning må man jo ha. Hittil har jeg klart å pynte med ett gresskar. Haha!

Men som sagt, kjenner at jeg er skikkelig redusert og håper at jeg slipper unna sykdom. Det ble et instagrambilde i dag, tjohej! 
Ønsker deg en fin kveld. :)

2 kommentarer:

 1. Så kult med litt Halloweenpynt:)
  Vi gjorde og litt ekstra ut av denne dagen da ungene var små.
  Nå er de ungdommer og skal på fest denne dagen, da slukker jeg lyset og låser døren...
  Huff, er litt dumt av meg, men vi har to hunder som blir fryktelig stresset når det ringer på døren, og her går det i ett hele kvelden:(
  Skulle gjerne satt en skål med godis utenfor, men tipper den hadde vært borte fort:)

  Ha en fin fin kveld, og god bedring til restene av sykdom - her har 3 av 4 ligget med lungebetennlese her i huset, langvarig og utrolig slitsomt!

  SvarSlett
  Svar
  1. Fyttikatta så kjipt med lungebetennelse!!! Jeg er skikkelig tungpusten nå og er livredd for å få noe slikt. Håper det går bra med dere nå! Skjønner deg veldig godt ang. Halloween. Hadde jeg ikke hatt en fireåring i hus som synes det er kjempespennende med skumle typer som ringer på døren så er jeg virkelig usikker på hva jeg hadde gjort.

   Slett