4. november 2014

Jul hos M og P


Hei!

Har jeg skrevet at jeg er forfulgt av Murphy om dagen? Helt vilt! Alt skjer! Biler som ikke starter, massiv sykdom i hele familien, biler som ikke starter igjen av annen grunn, telefoner som knuser, strømbrudd, you name it. Men nå som ting endelig begynner å roe seg (tror, håper og krever jeg) så kjenner jeg at jeg begynner å få julestemning. ;)

Og jeg håper, håper, håper det blir hvit jul i år! Gjerne i hele desember. Det hadde vært fantastisk.

Jeg tenker litt på hva jeg skal gjøre hjemme i år til jul. Vi trenger noe nytt, vi har hatt mye av det samme i mange år. Jeg har noen ideer og må sette av litt tid til å sjekke ut Pinterest for inspirasjon. (For et supert sted!) Dette bildet tok jeg i fjor hjemme hos mamma og pappa. Jeg synes de hadde fått det så koselig i denne kroken ved spiseplassen. Det er jo litt slik det er med pynting og interiør synes jeg. Noen ganger klaffer det helt og noen ganger får man det bare ikke til. Dette likte jeg kjempegodt. Så koselig og hemtrevligt. :)

Ha en super kveld, vi blogges!

1 kommentar:

  1. Så koselig ♡
    Her er det juleinspirasjon fra pinterest om dagen... guuuud som jeg gleder meg til desember:)

    SvarSlett