14. november 2014

Lys i vinduene


Hei!

Nå gleder jeg meg til det er tid for å sette på plass alle julelysene i vinduene. Nå er det MØRKT i huset både morgen og kveld. Nesten midt på dagen også. Denne tiden nå blir jo en sånn mellomtid før adventstiden starter. 

Denne gamle adventsstaken fikk vi av mamma og pappa da vi ikke hadde noe som helst til huset. Hverken vanlige lamper, pynt eller ting til jul. Den er sikkert både billig og vanlig men jammen om den ikke har blitt litt spesiell for meg. Nå må jeg liksom ha den på plass i vinduet over kjøkkenbenken hvert år. Den er så fin å pynte med forskjellige ting også. Et år hadde jeg olivenkvister, det var ikke dumt… 

Nei så den gamle saken må nok på plass i år også. Da blir det så utrolig koselig stemning på kjøkkenet. Rett ved siden av kaffetrakteren. Oh som jeg elsker mørketiden når man har lysene inne!

Fredag i dag, så utrolig digg! I dag kommer mamma og pappa på besøk fra Sverige, de har ikke sett barnebarna på mange måneder. Det blir koselig. Ha en fantastisk helg! :))

4 kommentarer:

 1. Ja! Det er en herlig tid:)
  Da får hundene laaange turer om kvelden, er så mange fine vinduer og titte på:)
  Bare to uker igjen nå, og i år har jeg bestilt meg en ny adventstake, i kobber:))

  Ha en fin fin fredag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg så den, råkul! :) Ja det er så koselig å se inn i vinudene nå. ;)

   Slett
 2. Jeg er helt enig med deg, denne klassiske adventsstaken er koselig! Her har den også sin faste plass på kjøkkenet ;) adventstiden er en koselig tid.

  Så fin blogg du har! Ha en god helg :)

  SvarSlett