28. november 2014

Nydelig duft i huset!


Hei og god fredag! :)

Nå har vi laget en stor bolle med appelsiner, kongler og appelsiner med nellikspiker i. Den står på kjøkkenøya og det dufter himmelsk. I en spennende butikk fikk jeg også tak i rar kanel. Tror det kanskje er barken jeg har pyntet med denne gangen. Noen som vet? 
Jeg setter alltid ut kanelstenger på kjøkkenet i juletiden også. Dufter fantastisk og skaper stemning. Resten av nellikspikene lot jeg forresten også stå fremme i en liten skål i vinduskarmen på kjøkkenet. Julens dufter altså. Får ikke nok. I går ble jeg forresten ferdig med julekalenderen til barna. Det ble visst en kurv i år også. :)

Ha en nydelig fredag, snart helg! :))

2 kommentarer:

  1. danke für die tollen bilder!!! einen schönen abend wünscht angie

    SvarSlett
    Svar
    1. Thank you so much for all your kind comments Angie! Happy weekend! :)

      Slett