19. desember 2014

Julesurr


God fredag kveld! Endelig. :)

Dette bildet sendte Trygve til meg. Han fant min lommebok i morges. Jeg glemte visst min fine veske med hele livet mitt i (nesten) ute på bilen i natt. Ser du at den er helt frossen? ;)

Som tur er bor vi i en rolig gate så den var her i dag også. Men dette er ikke det første jeg har gjort i samme stil denne førjulstiden. Jeg har aldri hatt så mye å gjøre og har aldri fått så mye gjort og surret så mye på samme gang. 

For eksempel kan nevnes at jeg i dag glemte nøklene hjemme slik at jeg måtte hjem og hente de for å få låst på jobben. Der måtte det altså stå ulåst en liten stund. Etter det fartet jeg til butikken for å kjøpe de siste julegavene som jeg hadde lagt til side. Da jeg kom frem kom jeg på at jeg hadde gitt kortet mitt til Trygve for å kjøpe noen andre julegaver tidligere i dag. (Som tur er hadde jeg litt kontanter med meg og mitt reserve-svenske-kort. :)

Jeg kan også nevne at jeg glemte nøklene i bilen en natt og det gjorde forresten Trygve også en annen gang. Så her går det unna men summa summarum så er jeg nå ferdig med julegaver! Fra nå av blir det bare julekoooooos! Som jeg skal nyte denne juletiden med julefri!!

Ha en nydelig kveld! :)Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar