7. desember 2014

Litt av et innlegg


Hei og god søndag! 

Ja i dag blir det litt av et innlegg. Det handler om et støvsugermunnstykke! :))
Antar at det er flere enn meg som er avhengige av støvsugeren og her brukes den mange ganger om dagen. Derfor har jeg lyst til å tipse om et munnstykke. (Som jeg også har blitt avhengig av. ;)

Det heter Twinner og du får nok kjøpt det litt forskjellige steder. Jeg har kjøpt begge våre på Coop Obs! Det er ikke så lenge siden vi kjøpte ny støvsuger og det munnstykket som fulgte med er jo helt forferdelig tungt å støvsuge med. Klumpete, vanskelig og jeg synes heller ikke at det får med seg mye. Dette er som en drøm å støvsuge med. Det bare sklir superenkelt over gulvet. Det har ingen rare hjul eller noen andre slike løsninger. Bare en glatt flate med biter av filt på undersiden. Det ligger også så tett inntil gulvet at det virkelig får med seg alt. 

Dagens tips på en kjedelig ting men som gjør hele forskjellen i hverdagen!
Prisen ligger på rundt 200 kr.

5 kommentarer:

 1. Jeg har et som kalles parkettmunnstykke, og som nå er utslitt så jeg skal skaffe meg et nytt. Jeg fant det helt tilfeldig, og jeg var heller ikke fornøyd med de som fulgte med støvsugeren.

  SvarSlett
  Svar
  1. Aha! Høres ut som de kanskje ligner på hverandre da. Denne sklir jo supert over blankt gulv. :)

   Slett
 2. danke für die tollen bilder!!! eine schöne woche wünscht angie

  SvarSlett