22. desember 2014

The little christmas tree


Hei!

To dager igjen så er det jammen julaften 2014. 
Har aldri vært med på en desember som har gått så fort som denne! 

Men nå er jo det meste klart og da er det jo bare å nye og få inn julestemningen. En ting som har vært klart en stund er dette lille juletreet som står i andre etasje hos barna. Hvor søtt er det ikke? Til å spise opp! Ja det er det jo faktisk for B har pyntet med alt av candy canes jeg kjøpte med fra Florida i fjor. ;)

Jeg synes det er så koselig å ha juletreet fremme i store deler av desember slik at vi kan nyte frem mot jul. Siden barna fikk all rød pynt oppe så ble det hvitt juletre nede i år men det ble faktisk fint å dele på det. Og den juletrefoten fant Trygve brukt tidligere i år. Tror det var i en gammel industrilokal. Den er gammel og skikkelig fin! Lurer på om nesten ikke barnas tre ble finere er vårt? :)

Nå skal jeg jobbe en siste dag før det er juleferie. Jeg skal ta med klorin og salmiakk eller hva som enn funker best på bakterier siden noen har vært syk på jobb i dag. Vil ikke ha det nå! ABSOLUTT ikke! Nå skal vi ha JUL og ikke noe annet.

Blogges! :)

3 kommentarer:

 1. Bare ikke blande klorin og salmiakk. https://helsenorge.no/Giftinformasjon/Produkter-og-kjemikalier/salmiakk-og-klorin-skal-ikke-blandes
  Det er uansett klorin som tar bakterier.

  SvarSlett
 2. Åshild, vet du om det er noe dom tar virus? Kan man vaske det bort?..

  SvarSlett
 3. Very nice this little tree!
  hugs and .... God Jul!
  Monique

  SvarSlett