6. februar 2015

Fredag!!


Hei og GOD HELG!

I dag vurderer jeg sterkt på å ta på kjole på jobb, bare fordi det er fredag! Og vi har bestemt at vi skal ha kake på jobb kl. 11, bare for å feire det samme. Jeg skal ta en liten tur til baker'n etterpå tenkte jeg. I går var jeg og trente og i dag har jeg vondt i musklene. Kjipt å ikke kunne gå ordentlig men samtidig deilig. :)

(Bilde av "skafferiet" i dag, her kan du se før- og etterbilde av det.)

Jeg tror jeg får en ny lysestake i dag eller lysholder kanskje. Gleder meg til noe nytt. Vi fant noe drivvedgreier på stranden som jeg tror kan brukes, Trygve lovet å fikse til meg i dag. ;) Så kanskje jeg har den når jeg kommer hjem fra jobb. Trenger litt forandring nå for å løfte interiøret litt. Vi går mot vår og sommer! 

Ha en finfin fredag og HELG! :)Valentine's SALG


1 kommentar: