15. februar 2015

Gullkant på søndagen!


Hei hei!

For en herlig søndag! Vi har hatt barnefri i snart 24 timer og det har vært fantastisk. Nå har jeg vært sliten i det siste men det er utrolig hva 24 "egne" timer gjør altså! Føler meg som et nytt menneske. Fikk gjort masse ting i går som jeg følte jeg måtte og ting som jeg hadde lyst til. Vi spiste en god middag uten at melkeglass gikk i gulvet, noen ikke ville spise osv. Og ikke minst; i dag sov jeg til jeg våknet av meg selv. Oh du hellige kanari det var deilig!

Jeg var på loppis forrige helg og det er jammen lenge siden sist. Føler jeg fikk et lite metningspunkt på gamle ting rett og slett. Det kan blir for mye av det gode også men så kom loppislysten tilbake igjen. Kanskje med dagslyset? Er det ikke typisk vår med loppis? For første gangen i mitt liv så kjøpte jeg i hvert fall et servise til kaffe. Jeg synes det er så fint og jeg håper jeg finner flere deler en dag. Det er et engelsk servise. Kan ikke helt se for meg Trygve drikke av disse koppene men hehe. Men til en bursdag med kaker og kaffe tror jeg det kan passe med litt ekstra stas. 

På den samme loppisen fikk jeg også tak i en nydelig liten rosa kofte til Lisa og en kjole til 17. mai. Til henne altså, så moro! Ha en finfin søndag alle sammen så blogges vi snart igjen! 
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar