28. mars 2015

Hverdagsluksus!


Hei!

Jeg har nettopp tenkt over hvor utrolig glad jeg er i blomster og hvor glade de gjør meg! Virkelig! Det finnes jo selvfølgelig mange andre ting i livet som er mye viktigere men livet mitt hadde vært litt tomt uten blomster. Da tenker jeg fremfor alt på det "lille" livet, hverdagslivet med de små øyeblikkene. 

For eksempel da jeg kom hjem fra jobb i går så var det litt sånn halvrotete hjemme. Mens kids var våkne så ryddet jeg og ordnet litt og da de hadde lagt seg så tok jeg siste shiningen av huset. Etter det plukket jeg frem buketten med gule tulipaner fra kjøleskapet som jeg hadde kjøpt tidligere. For en lykke å sette frem friske blomster i et rent og ryddig hus! Og det var ikke mange; syv tulipaner. Som jeg i tillegg delte opp i to buketter. En på kjøkkenøya og en på badet. Men det er så lite av blomster som skal til for å lage god stemning i huset!

I det siste så har jeg hatt mye blomster rundt omkring. Blant annet denne gule rosen på kjøkkenbordet. Det er virkelig hverdagsluksus for meg å ha den å se på når jeg drikker morgenkaffen eller dekker på til middag. Lurer på om en mann kan forstå dette. (Generaliserer.) Du kjære leser skjønner antagelig hva jeg mener. :)

Tenk deg en sommerveranda, en fest, et bryllup eller en park. Uten blomster?! Er så glad for at de setter gullkant på hverdagen vår! Fortsatt fin lørdag! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar