1. mars 2015

Pent på nytt!


Hei dere og god søndag!

Skikkelig trist ute med snøblandet regn i dag. Grått og liksom hverken det ene eller andre…
Men det stopper ikke meg og her kommer noen fargefine tulips til dere! I tillegg skal dere få et tips som funker for å få noe nytt til huset uten å kjøpe noe nytt.

Denne vasen f. eks. den fikk jeg av mamma for mange år siden. Nå de siste årene har jeg hatt den i kjelleren. Og det viktige er å virkelig gjemme den bort for seg selv i en periode slik at du ikke ser den hver gang du er i kjelleren. :)
Nå fant jeg den forrige helg og tok den frem og den blir som ny igjen. Man har jo ikke sett den på så lenge og da funker det! Det er jo det som skjer; at man blir så lei av å se de samme tingene hele tiden og så får man lyst på forandring. Dette blir jo faktisk en annen type gjenbruk. Ikke dumt.
Nå må jeg har litt mer kaffe før jeg får gjort noe som helst. ;)
Det er mulig å bli med i konkurransen om Marquees smykker ut dagen, vi blogges!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar