17. mars 2015

Terrassen på trykk!

Photo: Jeanette L. BækkevoldHei!

Husker dere at jeg fortalte at det kommer en reportasje fra vårt hus i et utenlandsk blad snart? Nå vet jeg at det blir en reportasje fra terrassen/uteplassen. Det skal bli så spennende å se! Lese blir vanskeligere…  Hehe. Skal fortelle hvilket blad det er når jeg vet helt sikkert at vi kommer på trykk. Man vet aldri, ting forandrer seg i siste liten har jeg lært meg med årene…

Dette er i hvert fall et av bildene som er planlagt med i reportasjen. Jeg skal vise dere flere etter hvert. Så moro med proffe bilder! 


Ha en fin tirsdag, blogges snart igjen!

2 kommentarer:

 1. Så gøy å komme på trykk!!
  Vi kommer på trykk førstkommende helg, etter planen.
  Det er lokalavisen som har vært på besøk ;)
  Velidg spennende ettersom huset ikke er ferdig enda, men håper det blir bra likevel!
  Fortsatt fin uke til deg!!
  Klem klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Så moro, håper det blir fin reportasje. :) Kanskje man kan se det på nett? :)

   Slett