15. mars 2015

Vårlig og luftig på kjøkkenet!


Hei hei!

Vi fortsetter vårrengjøringen her hjemme. Litt hver dag. I helgen har jeg fått tatt gangen og i går tok vi et skikkelig røsk på kjøkkenet. Vinduene er klare og vi flyttet på ting som har stått på samme plassen i alle år. Har dere det likt hjemme også? Bokser og forskjellige ting som har stått på benken på samme stedet lenge. I går tenkte vi litt nytt og fikk det lyst og luftig på kjøkkent. Vi tok rett og slett bort litt fra benken for å få litt mer plass. Lett å bli "hemmablind" som mamma sier.

I dag er målet å bli helt ferdig på kjøkkenet. Lukene på underskapene står igjen blant annet. Til helgen er det bursdag og snart er det påske. Deilig å vite at huset er helt rent så man kan gjøre annet i tiden fremover. Elsker den følelsen! 

Jeg skal ta opp alle gamle pelargoner fra kjelleren i dag også og gi de ny jord og få vekk alt det brune. Gleder meg. Har gjort klart et kjøkkenvindu der de skal få stå. Tipper det blir rimelig trangt, hehe. Men jeg synes det er ganske fint med masse planter i et vindu, litt odlingsrot hvis du skjønner hva jeg mener. 

Og helt til sist må jeg bare fortelle at jeg har begynt å lese bøker igjen. Jeg elsker det! Det har ikke blitt mye av det mens barna har vært bittesmå. Har ikke funnet konsentrasjonen. Men nå er leselysten tilbake og tiden også og i går satt jeg i solen og koste meg med en bok. Kjennes som at det gamle livet, før baby, kommer tilbake litt etter litt. ;) 

Ha en finfin søndag! :)

2 kommentarer: