14. mai 2015

Vårkvelder!


Hei!

Når vårkveldene kommer etter en seig vinter så blir man jo lykkelig. Og hva blir man ikke når sommerkveldene kommer etter hver da? Det er så mange nydelige kvister å plukke med seg inn nå, man på passe på. Noen blomstrer jo bare en uke eller to.

For en dag det har vært! Nå er jeg så klar for å ordne mer i hagen. I dag har vi i alle fall fått røsket vekk en god del knallgule løvetann i plenen. Så blir det gressklipping og da ser alltid hagen mye mer strøken ut. Jeg har så lyst at Trygve skal bygge et bord til oss her ute! Jeg jobber på saken. Har i alle fall presentert ideen. Så vi får se hvordan det går… ;)

Nyt kvelden, vi blogges snart igjen! 

3 kommentarer:

 1. Vakkert bilde. Så enkelt, men nydelig.

  SvarSlett
  Svar
  1. Åh tusen takk! Det er jo det enkle jeg liker aller best. Ha en fin helg og feiring! :)

   Slett
 2. annette fosse karlsen15. mai 2015 kl. 22:41

  Jeg har klippa plen i 2t i dag.. ja plenen er stor, men i tillegg var den så høy at jeg måtte tømme korga hele tiden! :-) Så har jeg rydda i mitt lille jordbærbed :-D I morgen MÅ det blir husarbeid!!!!

  SvarSlett