16. juni 2015

Bord på uteplassen


Hei hei!

Håper dere har hatt en fin start på uka. Her går det unna om dagen! Når jeg tenker meg om så gjør det jo alltid det. Som vanlig... Vi har blant annet vasket kjøkken til den store gullmedalje siden det kommer noen og lager tv her denne uka. Det blir spennende, moro når det skjer ting. 

Ellers så har vi jo praktisk talt flyttet ut. Vi er ute hele dagene, det har jo vært så mye fint vær i det siste! Muligens litt kaldt. Da har jeg oppdaget at vi trenger et større bord ute. Nå er vi jo fire stykker som løper rundt og sitter her og spiser. Jeg er litt lei de gamle rørstumpene som Trygve har tredd på bordbeina fordi jeg synes bordet er for lavt. ;) Smart da. Men nå håper jeg at han orker å bygge et bord senere i sommer. Helt firkantet og litt høyere. Hadde vært superstas med en større sofa her også, i tillegg til den vi har. Det blir jo en en ekstra stue, ute. Tar gjerne imot tips hvis noen vet hvor man kan få tak i fine utemøbler til bra priser. Type nettauksjon mm.

Blogges, ha en fortsatt fin uke! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar