1. juni 2015

Terrasseblomster!


Hei!

Og fin nye uke. :)
Typisk meg å skrive at jeg skal komme tilbake senere på bloggen når tiden i virkeligheten ikke strekker til og det blir innlegg dagen etter i steden. Som i går. Beklager det. Jeg tror alltid at jeg skal rekke mer enn det jeg gjør. Tidsoptimist her! 

I går var jeg og kidsa ute i hagen og nesten blåste bort. Men utrolig nok fikk jeg gjort litt sammen med de mellom snubling, krangling og avsporinger. :) Næring til pionene som er skikkelig på gang i bedet på baksiden. De blir store i år! Vi fikk luket og ordnet litt. Pleier å sette kidsa på å dra opp løvetann fra plenen. ;)

Min søster er på besøk og i går koste vi oss med matlaging og litt vin på søndagskvelden. Helt nydelig. Grilling og litt utekos til tross for et kaldt maivær. Og i dag er det jammen juni dere. Jeg har fått plantet noen få blomster i pottene på terrassen men jeg vil ha mer. Så fort det blir varmere så... Har så lyst på et lite tre eller to også. Vi får se hva det blir til.
Steinene samlet vi på stranden til det prosjektet jeg nevnte. Fra Pinterest. Som du ser har vi ikke kommet lengre. I august kanskje? ;)

Ha en kjempefin uke!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar