22. juli 2015

Sommerdager!

Det å ta med kaffekoppen ut om morgenen er noe av det beste med sommerdagene.Hei!

Det er jo så nydelig om dagen. Masse pent vær og skikkelig sommer. Synes jeg det bare fordi jeg har langfri tro? Jeg føler meg ikke stresset over været i det hele tatt. Synes det har vært en fin sommer hittil. :)

I dag har vi vært på stranda og nå i kveld ble det kveldsbad i en stor gummibåt i hagen. Det var det eneste bassenglignende jeg fant i den rotete garderoben i gangen. Kidsa var fornøyde og det er jo det viktigste. ;) Ikke alltid de krever det store, veldig sjelden faktisk. Ser at været blir bra i morgen også så satser på kaffe og frokost ute som vanlig og enda en stranddag. Det er jo disse utedagene som samler opp energi i kroppen og som kanskje gjør at høsten og hverdagen blir litt lettere. Eller hva tror dere? 

I går hadde vi familiebesøk og vi satte samtidig opp bildeveggen i stua. Haha. Jeg var så lei av bildene som lå rundt her til slutt at jeg bare måtte få de opp. T hjalp meg og nå er de på plass. Jeg prøvela de ut på gulvet først og hadde til og med tatt bilde av de + av veggen og prøvde meg på plasseringer på laptopen først. Til slutt måtte vi bare ta en beslutning. Det blir nok kult men det liksom mangler bilder nederst. Må nok få opp noen til. Hehe. Uvant. Satser på at det blir bra. Nå sier jeg god kveld og så blogges vi!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar