8. august 2015

Friskeste sommerdrinken! Mmmm


Hei hei!

Nå har jeg landet (psykisk også ;) etter en hektisk men utrolig givende og gøy tur med jobben. Vi var tur, retur Bergen med både jobb og hygge. Dessverre var programmet så presset at vi nærmest løp til og fra hotellet mellom det vi skulle på. Men jeg rakk en tur opp med Fløybanen og fikk et inntrykk av byen. Finfint vær hadde vi også. Vil gjerne ta en litt roligere tur tilbake en annen gang. :)

Jeg bare MÅ lage et innlegg om den friskeste og godeste drinken jeg vet om; Sommerens rødvin! Det var da jeg bodde i Spania i en periode da jeg var 20 år som jeg prøvde Tinto de Verano for første gang. Det var nok min halvspanske venninne som kjente til drikken. Vi bestilte den på uteserveringer hele tiden. Grundoppskriften i barene var med cirka halvparten rødvin og halvparten Sprite. Vi bestilte den alltid med Tinto og Fanta Límon. Så utrolig godt! Kan vel minne noe om Sangría. 
Så om du ikke har prøvd dette tidligere så gi det en sjanse! Jeg er sikker på at det ikke smaker som du tror. Det er helt fantastisk godt! Jeg synes det er viktig å ikke ha for mye rødvin i drinken da blir det ikke like godt. 

- Bruk gjerne long drink glass slik som på bildet. Men det viktigste er jo å ha lekre glass da! ;) 
- Fyll på med masse isbiter.
- Hell opp rødvin, slik at cirka halvparten av glasset er fylt opp.
- Hell oppi Fanta Sitron eller Schweppes lemon til glasset blir fylt opp.

Viktig at du prøver deg frem til den miksen av rødvin og brus som du synes er godest. Jeg pleier å ha ganske mye brus.

Så er det bare å NYTE Sommerens rødvin! (Tinto de Verano)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar