19. august 2015

Halve skogen!


Hei!

Husker dere at jeg tok med halve skogen fra nettopp, skogen tidligere i sommer? ;) Blant annet bregner. Jeg satte noen i krukker på terrassen og nå begynner de endelig å komme seg. Skikkelig stilig. Lurer på om man kan overvintre de? Nå har jeg så dårlig tid at jeg må avslutte men jeg er snart tilbake! :)

Blogges!

3 kommentarer:

  1. Vi har mye bregner utenfor her, de visner ned om høsten/vinteren og kommer tilbake om våren. De er nok ganske hardføre for her vokser de alle veier i sprekker på steinmuren f.eks.

    SvarSlett
  2. Noen hagesentre selger Strutseving (Matteuccia), ormetelg (Dryopteris) eller Skogburkne (Athyrium) som alle er Bregner og tåler godt overvindtring i bed eller stor plantekasse.

    SvarSlett
  3. Takk for svar! Da tror jeg det finnes muligheter. De i bedet er jo ikke noe problem men tror jeg prøver å overvintre de i krukke nettopp i de krukkene. Er kanskje litt små men tror jeg prøver... :)

    SvarSlett