14. august 2015

Hektiske dager, nydelige kvelder


Hei!

For en dag! Dette er jo fantastisk, sommer'n er tilbake! Jeg synes dagene nå er ganske hektiske med intense dager på jobb og mye på tapeten sånn ellers. Men kveldene er så nydelige. Solnedgang, mat ute og flere ganger har jeg og Trygve bare sittet i hver vår stol og slappet og snakket. Det er ikke ofte! Jeg pleier å sitte her om kvelden mens T ordner i garasjen, ser på TV eller holder på med et eller annet. Han har mer maur i buksene enn meg for å si det sånn. ;)

I dag laget jeg basseng til kidsa i den oppblåsbare båten igjen. Det er kanon. Jeg fyller opp med hageslangen og så bærer jeg ut gryter med varmt vann slik at de får go' temperatur på vannet. Bassenget setter jeg på gresset og jeg sitter på trappa og soler meg og følger med. Da koser vi oss! Håper du også har fine dager. Nå er det bare å nyte! Merker så godt at kveldene blir mørkere og mørkere. Min fine stringlights med partylys (eller hva i alle dager heter det?) som henger i hagen er ødelagt. Jeg kjenner at jeg må ha en ny, det er så nydelig!

Jeg er forresten så utrolig fornøyd med bordet T laget til uteplassen. Jeg er så der fornøyd at jeg koser meg hver gang jeg går forbi og ser på det. Vi fikk en ny ute/spiseplass i år rett og slett!

Nå kom akkurat Morris forbi her med noe som lignet på en mus. Når jeg endelig fant en lommelykt hadde han spist opp alt så jeg så ikke hva det var. Det bare knaset da han tygget... De gule blomstene blomstrer i hagen nå, måtte plukke en liten bukett. :)

Ha en fin fredagskveld! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar