23. august 2015

I stua!


Hei hei!

Det er jammen ikke mye man er inne om dagen! Vi er nesten bare utendørs frem til vi setter oss litt i sofaen om kvelden. Det er deilig å ikke kjenne på den der greia at man må vaske huset hele tiden. Vi holder det absolutt rent men ikke som på vinteren. Da går man oppi og ser støvet og alt det andre hele tiden. Hele husvasken synes jeg er så mye mer avslappet om sommeren! Deilig!

I dag har vi syklet masse. Så gøy! B har lært seg å sykle og har nå begynt å kjøre sin "store" sykkel som han fikk til bursdagen i mars. Det morsomste er at han synes det er så gøy. Jeg blir så glad når vi kan gjøre noe sammen som han virkelig engasjerer seg i. Ikke alltid så lett, spesielt når de er veldig små. Noen ganger i dag har han vinglet avgårde og kjørt rett inn i saker og jeg har tenkt at nå går det skikkelig gærnt! Og så kommer han unna med litt vondt i en finger typ. Utrolig hvordan barn er sånn altså! Når B ville ut å sykle igjen nå i kveld så ville Lisa med. Så da var det bare å rigge til henne i stolen bak meg mens Bertil syklet alene. Det gikk så fint! Ble så glad for at jeg begynner å få litt større (små)barn og for at vi kan gjøre litt utflykter og forskjellige ting sammen. Skikkelig moro! Vi besøkte blant annet en som hadde masse bær i hagen og vi gikk runden å smakte på alt. For en idyll å dra på sykkeltur å besøke en gammel frukthage. Disse dagene altså! Så utrolig glad for at vi har fått dem. :)

I dag fikk jeg jammen støvsugd under og i sofaen. Fikk tatt det værste på innsiden av vinduene i stua også. Der var det store fingermerker. ;) Litt støvtørking ble det også. Deilig når man føler at man har litt kontroll i huset. ;)

Ha en fin ny uke i morgen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar