7. september 2015

Bod i solnedgang!


Hei!

Er det ikke nydelig med pen himmel. Det gjør noe med humøret synes jeg. Å se en fin himmel om kvelden eller kjøre mot en lysnende gryning det er noe håpefullt over det. :) Hvordan har ukestarten vært? Bra håper jeg. Her går det greit men jeg la meg for seint i går kjenner jeg. Nå skal jeg faktisk ta et bad, det må være år siden jeg gjorde det i eget badekar. Og så skal jeg legge meg tidligere i kveld. Hvorfor er det så vanskelig? Noen som kan skjønne? Det føles alltid som en god idé å sitte oppe litt til om kvelden men man angrer det alltid når klokka ringer morgenen etterpå...

Jeg er så utrolig fornøyd med vår lille bod i hagen. Den var virkelig det vi trengte akkurat der. En kjip, ubrukt plass på tomten der den passet perfekt inn. For ikke å snakke om hvor perfekt det er med det ekstra lagringsutrymmet. Helt nydelig å stappe inn gressklipper, krukker og hagemøbler der når man ikke bruker de. Tror en bod ofte kan være løsningen i en litt rotete og uoversiktlig hage. Koselig blir det også med noen flere bygninger på tomten og man kan få tak i rimelige boder. De koster ikke all verden. Og så kan man gjøre som vi har gjort; pynte på de litt ekstra for å få det landlige uttrykket. 

Nå sier jeg god kveld og så blogges vi igjen i morgen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar