21. september 2015

Fornyelse på bordet!


Hei! :)

Kantareller, traktkantareller, blåbærris, blåbær og tyttebærris. Da fikk jeg med alt tror jeg. Som jeg plukket med meg fra skogen i helgen. ;) Jeg har tyttebærris til kranser som skal lages og så har jeg tyttebærris på bordet. Det er jo en enkel og kostnadsfri fornyelse på kjøkkenbordet. Så fint! Det enkle grønne med røde bær. Kan ikke skjønne hvilket interiør det ikke skal passe til! 

Jeg elsker grønt resirkulert glass og har mitt grønne på bordet i en slik glasskrukke. Synes det grønne passer så godt til høstpynt. Eller egentlig helårs når jeg tenker meg om... Det er så enkelt og fint. Dagens tips; en bukett tyttebærris på bordet! (Jeg har blåbærris i en mugge i gangen også for den som er interessert, kjempefint. Hehe.)

Nå har jeg et lite berg med kantareller som skal renses og så skal jeg kjøre vaskemaskiner på rekke og rad. Hvor raskt kan et vaskerom egentlig fylles opp? Fra å være tomt? Svindlende raskt...

Nå er mandagen godt i gang og jeg ønsker deg en kjempefin uke. Det er helg før du aner det. ;) Blogges!

4 kommentarer:

 1. En fin ny uke ønskes deg fra meg!!! tror jammen meg at jeg skal plukke inn litt tyttebær og blåbærris jeg også!!!
  Klem fra Anne-Marit

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja gjør det, moro!! :) Fin uke til deg også AM!

   Slett