23. september 2015

Høstinteriør!


Hei!

Visst er det herlig med høsten og at man kjenner en sånn inspirasjon til å gjøre om, fornye og gjøre det koselig hjemme? Jeg elsker det! Ute vil man også forandre etter hvert. Tror jeg må ha en stor krysantemum. Den lyser opp! 

Nå er jeg i gang og fikser og trikser litt over helt huset. Fornyer litt der og forandre litt der. Jeg pleier bare å ta inn noen greiner av et eller annet slag fra hagen å sette i vaser. Det blir jo fint uansett! Det er en god følelse å tørke av flater og pynte litt på nytt eller hur? 

Nå har jeg akkurat kommet tilbake fra trening. Tok en løpetur ute i dag pluss push-ups og mage på terrassen. Tror ikke naboene så meg. ;) Nå skal jeg ta frem vår lysekrone igjen som har vært i kottet en stund. Tror det kan bli fint til høsten. Blogges snart igjen da, ha en fin onsdagskveld! 

1 kommentar:

  1. Høstkos og høst i interiøret er så herlig:)
    I morgen har jeg fri og skal flytte litt på ting jeg og, mens jeg gjør helgevasken, hehe :)

    Ha en fin dag!

    SvarSlett