29. oktober 2015

Jeg har julestemning!


Hei!

Dette innlegget burde vel egentlig hete "Trodde ikke det var mulig part two"... ;) Jeg mener julestemning 28. oktober er vel å ta i litt? Og jeg mener virkelig julestemning! Jeg så på julepynt på nettet i går og vi spiste pepperkaker og drakk gløgg. Kanskje det er forbigående? :)

Jeg tror nok det har noe å gjøre med at jeg vet det kommer noen hit og lager julereportasje i desember. Da begynner man både litt bevisst og ubevisst å tenke på hvordan man skal pynte og lage julestemning i år. Jeg gleder meg, det blir så koselig. Sikkert noe stress men mest gøy. Lurer på hva slags tre man skal ha i år da... ;) 

Noen flere som har begynt å tenke juletanker allerede? Pralinene på bildet var mamma som laget til jul et år. Med kokos. Ha en fin dag, vi blogges snart igjen! 

2 kommentarer:

  1. Jeg har tenkt jul lenge, men jeg jo knallhard på det med pynting. Det er juleforberedelser på bloggen for 6.gang, og jeg har funnet en ny vri i år.

    SvarSlett
    Svar
    1. Åh så spennende med ny vri! Jeg skal følge med. Elsker dine juleforberedelser! :)

      Slett