22. desember 2015

Så var det julegavene ja :)


Hei dere!

I kveld har jeg lagt ut resten av julegavene under treet. Tror det er trygt nå som det kun er én dag igjen. Tenker på spesielt en liten jente som gjerne vil begynne å åpne NÅ! ;)

Treet i år er det en kompis som har hugget i egen skog. Jeg var så lei perfekte Disneygrantrær og dette er superkoselig! Man må variere seg litt. Og jeg må si at jeg er så fornøyd med pynten i år også! Som jeg har skrevet tidligere så har jeg blitt så lei en del julepynt som jeg har hatt fremme år etter år etter år. 

De store sølvkulene kjøpte mamma til meg for mange år siden og jeg har faktisk nesten aldri hatt de fremme før. Soppene kjøpte jeg i fjor men de hadde jeg glemt bort så de ble også som nye. ;) De store strikkede julekulene har jeg laget selv og de blir jeg liksom ikke lei. Og de artige drummer boys, toy soldiers (eller hva er det de kalles igjen?) kjøpte jeg med meg fra USA-turen. Det hele ble som nytt og fresht! 
Koselig med jul altså! Gleder meg til barna skal åpne pakker. Vi begynner med litt småting allerede på morgenen. Gjør dere det? Et par pakker i en julestrømpe eller noe sånt? 
Ha det fint så blogges vi i morgen! 

2 kommentarer:

  1. Så koselig! Ja, her er det også julestrøme i morgen tidlig, selv om guttene nå er store :) En fin tradisjon! Ønsker deg og dine en riktig god jul, kos dere! Alle gode ønsker for 2016 :) Klem Gry

    SvarSlett
    Svar
    1. Tradisjoner er en fin ting, kos dere masse i julehelgen Gry! GOD JUL!

      Slett